CFR Calatori a anulat marti 44 de trenuri, majoritatea fiind legaturi intre Capitala si localitati din estul tarii, iar din cauza gerului se circula cu restrictii de viteza pe regionalele Bucuresti, Craiova, Galati si Constanta.

Compania CFR Calatori a anulat 44 de trenuri, cele mai multe circuland pe rute ce fac legatura intre Capitala si localitati din estul tarii. In cursul zilei de marti, legatura pe calea ferata intre Bucuresti si Constanta si retur este asigurata, potrivit informatiilor publicate de companie. ”Unele curse pot inregistra intarzieri la destinatie, determinate de necesitatea atasarii locomotivelor Diesel pe anumite intervale de statii din jumatatea de sud a tarii, de reducerea vitezei de circulatie sau de interventia cu pluguri. Se intervine constant cu utilaje si echipaje feroviare”, a precizat CFR Calatori, conform News.ro.

In conditiile in care valorile termice se vor situa frecvent sub -15 grade, circulatia trenurilor va fi adaptata si pe parcursul zilei de marti conditiilor meteo nefavorabile, temperaturile negative inregistrate la nivelul sinei la aceasta ora fiind cuprinse intre -30 si -28 de grade C, potrivit CFR SA. Compania precizeaza ca pe doua sectii CF - Mizil-Sahateni si Buzau-Cilibia - circulatia trenurilor se desfasoara pe un singur fir, pe celalalt fir se fac verificari la componentele infrastructurii, iar pe segmentele unde sunt semnalate deranjamente se intervine pentru remediere si consolidare.

"Se fac verificari permanete pe toate sectiile de cale ferata pentru remediere deranjamentelor care apar din cauza temperaturilor foarte scazute (-30 de grade la nivelul sinei in anumite zone) atat la materialul rulant, cat si la componentele infrastructurii feroviare, iar in statiile de cale ferata se intervine constant cu utilaje si personal pentru mentinerea infrastructurii in conditii optime. Peroanele, intrarile si iesirele din tunelele pietonale sunt de asemenea curatate permanent", mai spune CFR SA.

Sursa foto: Atm2003 | Dreamstime.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri