Procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti au deschis dosar penal in rem in cazul incendiului de la clubul Bamboo, la aceasta ora fiind audiate mai multe persoane, scrie News.ro.

”Cercetarile au fost preluate de Parchetul Tribunalului Bucuresti si Serviciului Omoruri, cu sprijinul altor structuri din cadrul Politiei Capitalei”, au precizat reprezentantii politiei.

La acesta ora, au loc audieri in acest caz.

Avocatii administratorilor clubului Bamboo sustin ca acesta avea toate documentele necesare functionarii, conform normelor legale, ca au fost respectate toate reglementarile privind caile de acces si de evacuare si ca toate dotarile in caz de incendiu au fost functionale, dupa cum demonstreaza si numarul mic de persoane care au necesitat ingrijiri medicale si faptul ca acestea nu au suferit rani grave.

Ei au precizat ca administratorii clubului vor merge la audieri.

Viceprimarul Sectorului 2 Dan Cristian Popescu a declarat ca Clubul Bamboo nu avea autorizatie de functionare, iar in aceasta luna urma sa fie amendat. El a precizat insa ca planul de actiune la incendiu al clubului era avizat de ISU.

”Clubul nu avea autorizatie de functionare si autorizatie de constructie receptionata. Acesta este si motivul pentru care nu avea autorizatie de functionare”, a spus viceprimarul, intr-o interventie la Digi 24.

El a spus ca nu stia aceste lucruri, dar ca s-a interesat sambata dimineata. Popescu a precizat ca acest club a fost amendat din acest motiv anul trecut, urma sa fie din nou amendat in aceasta luna si urma sa ii fie suspendata si activitatea.

Viceprimarul a subliniat insa ca ISU a avizat planul de actiune in caz de incendiu al clubului Bamboo.

El a spus ca clubul avea documentatia pentru functionare, dar era incompleta. ”Avea documentatia depusa la noi, dar nu era completa. In luna ianuarie ar fi fost amendati, nu au ajuns la ei cei de la control”, a explicat Dan Cristian Popescu.

Sursa foto: fluke samed/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri