Peste 200.000 de oameni protesteaza in Piata Victoriei si, la ora 21.00, toti au aprins telefoane, lanterne si brichete, simultan cu ceilalti protestatari din tara, apoi au cantat Imnul.

A sasea zi de protest din Piata Victoriei a inregistrat un numar record de participanti, depasind 200.000, dupa ce cu o zi in urma recordul era de peste 170.000. Grupuri mari de oameni continua sa vina in Piata Victoriei, potrivit News.ro.

La ora 21.00, fiecare participant la manifestatiile din toate orasele tarii si din diaspora a ridicat spre cer propria lumina aprinsa, apoi s-a intonat imnul de stat.

Protestatarii cer demisia Guvernului si scandeaza „Hotii”, „Cine nu sare, nu vrea schimbare” si „Rezistam”.

Oamenii spun ca nu pot sa renunte acum, cand atata lume s-a unit pentru un scop comun si ca vor veni la protest si in zilele urmatoare.

Protestatarii scandeaza: „Nu renuntam”, „Nu cedam”, „Continuam”, „Jos Guvernul mafiot”, „Pleaca, Dragnea, pleaca”, „Plecati, plecati, nu mai guvernati”, „Vrem democratie cu hotii in puscarie”.

Manifestantii care au venit in Piata Victoriei au adus cu ei pancarte pe care scrie: „PSD, votul nu e un cec in alb”, „La multi ani, Liviule, cu executare”, „Dreptate, nu imunitate, „Iubesc Romania, „Ne-am trezit, nu ne mai pacaliti”, „Jos labele de pe DNA”, „Cand ne numarati, adunati si 64 de victimele de la #Colectiv”, „Te lepezi Drac-nea? Alta intrebare”, „Jos guviermii”.

Protestatarii huiduie cand prin dreptul lor trec manechine imbracate in zeghe, care au fetele lui Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu, Victor Ponta, Florin Iordache si Calin Popescu Tariceanu.

Metroul nu mai opreste la Piata Victoriei, oamenii din trenuri fiind anuntati ca masura a fost luata din cauza aglomeratiei si pentru siguranta calatorilor.

Circulatia a fost inchisa pe toate bulevardele care fac legatura cu Piata Victoriei.

Sursa foto: Wall-Street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri