Loteria Romana a anuntat ca in ziua de Paste, pe 16 aprilie, vor avea loc doua extrageri ale Loteriei bonurilor fiscale, cea lunara obisnuita si cea speciala de Paste, la care vor participa bonurile fiscale emise in perioada 23 ianuarie - 31 martie, fondul de premiere fiind de un milion de lei.

Tot duminica, este programata si extragerea lunara obisnuita, a bonurilor fiscale castigatoare emise intre 1 si 31 martie. Si in acest caz, fondul de premiere este tot de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, potrivit News.ro.

Selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape.

”Prima etapa consta in extragerea bilelor care vor determina ziua si luna emiterii, precum si valoarea bonului castigator pentru extragerea ocazionala si a bilelor care vor determina ziua emiterii si valoarea bonului castigator, pentru cea lunara”, arata compania.

Daca numarul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizata o a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri castigatoare.

Extragerile din prima etapa vor fi organizate in studioul TV al Loteriei Romane, incepand cu ora 16:00.

In cazul extragerii ocazionale de pPonurilor castigatoare, iar la final vor fi extrase trei bile pentru determinarea valorii bonurilor castigatoare.

Rezultatele extragerilor vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al Loteriei Romane.

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile.

Sursa foto: Pixabay.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri