Camera Deputatilor a lansat o licitatie deschisa, prin SEAP, pentru a cumpara masini pentru Adunarea Parlamentara a NATO, care va avea loc in luna octombrie la Bucuresti. Valoarea estimata a contractului este de peste un milion de euro.

Conform anuntului publicat pe SEAP, licitatia vizeaza achizitia a 25 de autoturisme, impartite pe 3 loturi: autoturisme de protocol (3 bucati), autoturisme pentru delegatii (19 bucati) si autoturisme pentru transportul a mai putin de zece persoane (3 bucati), transmite News.ro.

Contractul va fi atribuit prin licitatie deschisa, dupa criteriul pretului cel mai scazut, valoarea estimata fiind de 4.745.378 lei fara TVA. Ofertele pot fi depuse pana in 29 mai.

In caietul de sarcini se precizeaza ca pentru lotul 1, de trei autoturisme, specificatiile sunt, intre altele: 4000 cc, Euro 6, tractiune integrala, limuzina - berlina in 3 volume, cu 4 usi, 4 locuri, vopsea neagra metalizata, tapiterie din piele compatibila cu nuanta caroseriei, airbag-uri, sistem automatizat de climatizare, scaune individuale pentru locurile din spate, incalzite si ventilate, masuta pliabila pentru locurile din spate, suport de pahare, cutie frigorifica, lumini individuale pentru citit, parbriz, luneta si geamuri duble antiacustice si antireflex, cu confort climatic sporit, luneta si geamuri laterale fumurii, cu jaluzele, dispozitiv de generare a unei retele WI-FI hotspot, suporti de steag pe partile laterale ale masinii.

Lotul 2 va cuprinde 19 lumuzine - berlina in 3 volume, de 1800 cc, Euro 6, tractiune integrala, cinci locuri, vopsea neagra metalizata, tapiterie textila compatibila cu nuanta caroseriei, airbag-uri, instalatie automata de climatizare, luneta si geamuri laterale fumurii.

Citeste si:
De ce a anulat Posta licitatia de 8,6 mil. euro?
Abateri grave la licitatia...

Pentru lotul 3 sunt necesare 3 autoturisme Van monovolum, de 2000 cmc, Euro 6, tractiune integrala, 6 locuri, vopsea gri inchis metalizata, tapiterie scaune din piele, airbag-uri, instalatie automata de climatizare, prize de 12 V, priza 220 V, incinte acustice pentru spatiul pentru pasageri, lumini ambientale si de citit, usi culisante latelare cu actionare electrica, scaune individuale pentru pasageri, cu incalzire si posibilitate de intoarcere la 180 de grade, masa pliabila culisanta pe sine in spatiul pentru pasageri, suporti pahare, cutie frigorifica, mocheta.

Sursa foto: Mihai Poziumschi / AGERPRES FOTO

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Raed Arafat: Chiar dacă recomandăm unele măsuri, considerați-le obligații
Setari Cookie-uri