Sase persoane, intre care doi copii, au fost ranite, luni dupa-amiaza, intr-un accident produs pe DN 22, in judetul Tulcea, si in care au fost implicate doua autoturisme si o autoutilitara. Pentru scoaterea uneia dintre victime din autovehicul a fost nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare.

Potrivit reprezentantilor ISU Tulcea, statia de pompieri Babadag a intervenit luni, pentru acordarea primului ajutor si pentru descarcerare intr-un accident rutier petrecut pe DN22, la intrarea in localitatea Baia, dinspre Constanta.

In accident au fost implicate doua autoturisme si o autoutilitara, fiind ranite sase persoane, intre care doi copii. Doi adulti au fost transportati la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, iar ceilalti doi adulti si doi copii, de 4 ani si de 8 ani, la Spitalul Judetean Tulcea, scrie News.ro.

De asemenea, pentru scoaterea uneia dintre persoanele ranite a fost nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare.

Politistii continua cercetarile pentru a stabili imprejurarile exacte in care s-a petrecut accidentul, primele informatii aratand ca ar fi fost vorba despre nerespectarea distantei regulamentare intre autovehicule.

Totodata, circulatia in zona s-a desfasurat cu dificultate cateva zeci de minute.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri