Instabilitate atmosferica accentuata, ploi torentiale si furtuni sunt asteptate incepand de sambata de la ora 18.00 in majoritatea zonelor tarii incepand din vest, urmand a se inregistra si 40 de litri de apa pe metru patrat. In sudul tarii temperaturile vor mai ajunge si la 34 de grade Celsius, dar de luni se va raci treptat in toata tara, anunta meteorologii.

”Vor fi descarcari electrice frecvente, averse torentiale, pe arii restranse grindina si intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie. In intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor inregistra cantitati de apa ce vor depasi local 20 de litri pe metru patrat si izolat 30...40 de litri pe metru patrat”, anunta meteorologii, potrivit News.ro.

Astfel de fenomene se vor semnala la inceput in jumatatea de vest a tarii, iar din dupa-amiaza zilei de duminica, in special in sud, centru si nord-est.

Pe parcursul zilei de luni va ploua mai ales in jumatatea de nord a teritoriului.

Totodata, meteorologii anunta ca la sfarsitul acestei saptamani vremea se va mentine calduroasa in regiunile sudice si estice, sambata urmand a se inregistra frecvent maxime termice de 32...34 de grade, in timp ce in rest temperaturile vor scadea treptat.

Luni, racirea vremii va continua si va cuprinde toata tara.

Sursa foto: Brian A Jackson/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri