22 Noiembrie 2017

Lideri PSD au venit la sediul DNA pentru a-l sustine pe Liviu Dragnea



Mai multi lideri ai PSD, printre care secretarul general Marian Neacsu, deputatul Catalin Radulescu, alaturi de alte aproximativ 30 de persoane, au venit marti in fata sediului DNA pentru a-l sustine pe presedintele partidului, Liviu Dragnea.

"In primul rand, vreau ca asta sa nu fie tratata ca o actiune de partid. Aici sunt o suma de colegi care au simtit nevoia sa vina ei prezenti aici. Nu se face pe baza de convocator prezenta aici", a declarat Neacsu, conform Agerpres.ro.

Acesta a explicat ca Liviu Dragnea nu le-a cerut sa fie prezenti in fata sediului DNA.

"Banuiesc ca nu vi se pare intamplator faptul ca imediat dupa ce Liviu Dragnea a fost chemat la DNA, partidele de opozitie au depus o motiune de cenzura impotriva Guvernului care se afla tocmai in procedura de aprobare a bugetului de stat. (...) Cred ca pentru orice persoana din Romania care este chemata la un for represiv, cum este DNA-ul, este un moment dificil si Liviu Dragnea este camaradul si tovarasul nostru. Suntem prezenti aici pentru sustinerea domnului Liviu Dragnea. (...) Suntem pe trotuarul asta foarte pasnici, foarte seriosi, asa cum este intregul nostru partid si asteptam ca in momentul in care Liviu Dragnea soseste aici sa vada ca el este sustinut de un numar important de membri de partid", a mai spus Neacsu.



Citeste si