Mi-am petrecut cateva ore bune din viata pe o pagina cu zeci de mii de fani (si postaci) ai PSD. Acolo am fost de multiple ori injurat, facut „sorosist, basist” sau agent platit de multinationale. Am devenit indiferent, m-am adaptat. Multi insa mi-au spus ca sunt doar dezinformat. Raspunsul meu? Desi sunt jurist de profesie, nu am pretentia ca stiu a descifra intru totul literele legii, modificarile legislative sau fiscale, insa POT sa ma uit in jurul meu. Ce am vazut?

In ultimul an am vazut cu proprii mei ochi cum tara se duce de rapa, si, fara a ma uita la televizor pe anumite canale sau a citi pe Internet ce se intampla, imi dau seama de unul singur ca Romania merge intr-o directie COMPLET gresita. Asta incercam sa spun celor de pe respectivul grup de „fani” PSD – uitati-va si judecati singuri.

  1. Uitati-va ce se intampla in spitale si ce face Ministrul Sanatatii – spitalele sunt intr-un stadiu din ce in ce mai avansat de degradare, pacientii intra intr-un spital de stat cu testamentul scris si facut, asteptandu-se oricand sa ia o bacterie si sa iasa de acolo doar pe ultimul lor drum. Ministrul minte ca totul este „in regula” si ca sunt medicamente, insa realitatea, amendata de atatia, este complet alta.

  2. Preturile la raft au crescut simtitor pentru aproape orice categorii de produse. Si desi ministrul „oaia ca simbol national” Daea spune ca nu pricepe de ce, pentru ca la producator preturile „au scazut”, realitatea ne-a lovit si afectat pe toti. Aceste preturi sunt urmare a politicilor defectuoase ale coalitiei PSD-ALDE si pot vedea asta fara sa fiu doctor in economie.

  3. Rata mea a crescut cu circa 50 de lei, urmare a cresterii puternice a ROBOR – motivele, la fel, politicile economice defectuoase ale PSD-ALDE.

  4. Pentru prima oara, prieteni de-ai mei, apropiati si rude, se gandesc la modul serios sa plece din tara. Nu mai suporta nedreptatea, faptul ca traim intr-o mizerie vizibila, fara sa se schimbe ceva in bine. Din contra, bugetele de investitii sunt retezate, in favoarea pomenilor electorale, bisericilor sau „petrecerilor” cu mici si bere. Investitii complet inutile unor persoane culte, care doresc sa isi deschisa un business sau sa isi castige existenta intr-un stat dezvoltat.

  5. Minciuna si manipularea – se vad cu ochiul liber peste tot. Declaratii care se contrazic la cateva saptamani sau chiar zile distanta, coruptie cat Casa „Poporului”, balbe ale guvernantilor pusi acolo sa ne slujeasca interesele.

  6. Incompetenta crasa – asa ar trebui descris acest Guvern si Parlament. Nu sunt oameni care au lucrat vreo zi macar in mediul privat, sa inteleaga cum functioneaza un IMM sau o corporatie, caror legi se supun acestea; sunt oameni veniti din functii cel putin modeste (secretara de scoala, sofer), cu diplome de la asa-zisele „fabrici de diplome”, unele din Rep. Moldova si care au un singur scop si calitate: sa salveze pieile infractorilor din Guvern si Parlament si sa fie slugile lui Dragnea si Tariceanu.

  7. Tot cu ochiul liber pot vedea si intui ca tot ce este facut „pe fast forward” nu are cum sa fie de bun augur – si aici ma refer in special la legile justitiei pe care, in disperare, Guvernul incearca sa le scoata la inaintare in timp record. Daca ar fi de buna credinta, ar discuta (cu adevarat) cu experti in aceasta problema, inclusiv sa astepte avizul Comisiei de la Venetia. In schimb, guvernantii profita de majoritatea lor si, sub bagheta magica a lui Iordache, autorul infamei OUG 13, sunt gata sa ignore toate avertismentele interne si internationale, inclusiv de la Comisia Europeana, si sa arunce Romania inapoi, in anii `90.

Daca intram insa in amanunt, am descoperit, doar la o prima vedere, zeci de masuri anti sociale si economice luate de Guvernul PSD-ALDE in ultimele luni.

Dragi sustinator ai PSD, am un singur indemn catre voi – iesiti din casa. Plimbati-va pe strazi. Intrati in magazine sau intr-o benzinarie si uitati-va la preturi. Priviti in jurul vostru si, daca va place ceea ce vedeti, atunci inseamna ca ne meritam mizeria si statutul de ultimul sau penultimul stat partener al UE pe atatea si atatea planuri. Judecati cu propria minte, privire si auz, nu din prisma altora. Atat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri