Zonele din sudul si din estul Munteniei, precum si in cea mai mare parte a Dobrogei sunt vizate de o informare meteo de intensificari ale vantului si precipitatii predominant sub forma de ninsoare, in perioada 11 februarie, ora 06:00 - 12 februarie, ora 04:00, scrie Agerpres.

Conform prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), in intervalul mentionat, in sudul si din estul Munteniei, precum si in cea mai mare parte a Dobrogei, vor fi precipitatii mai ales sub forma de ninsoare, in general moderate cantitativ (10-15 l/mp). Se va depune strat de zapada, local mai consistent indeosebi in judetele Calarasi si Constanta.

Vor fi intervale de timp in care ninsoarea va fi asociata cu intensificari ale vantului, cu viteze de 45-55 km/h, astfel incat aceasta va fi viscolita, iar vizibilitatea scazuta. Pe litoral rafalele vor depasi 60-65 km/h, dar precipitatiile vor fi mixte.

In functie de evolutia si intensitatea fenomenelor meteorologice, ANM precizeaza ca va actualiza informarea de vreme rea.

Pericol in Bucuresti: schele...
Citeste si: Pericol in Capitala: schele smulse de vant dupa o vijelie de 10 minute

Sursa foto: Robert Hoetink/Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Cod portocaliu de furtuni in cinci judete pana la ora 23:00