Manifestanti au inceput sa se adune duminica, incepand cu ora 18.00, in Piata Victoriei din Capitala, pentru a participa la protestul impotriva revocarii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si totodata pentru sustinerea Directiei Nationale Anticoruptie.

20:50 - In piata au mai ramas cateva sute de persoane care inca protesteaza

20:00 - Aproximativ 5.000 de oameni s-au strans pana acum in fata Guvernului. Numarul lor este in crestere, intrucat tot mai multi oameni ajung in Piata Victoriei. Soseaua din fata Guvernului si bulevardul Kiseleff a fost inchisa. In acelasi timp, Digi24 sustine ca la Brasov sunt acum 1.000 de manifestanti, la Iasi - 200 de protestatari si la Sibiu, numarul participantilor la manifestatie a ajuns la 700.

19:20 - 3.000 de oameni participa acum la manifestatiile din Piata Victoriei, scrie Digi24.

Sunt peste 1.200 de manifestanti in Piata Victoriei din Capitala, ora 19:00. Se scandeaza "Tudorel, demsia!", potrivit Hotnews.

La ora 18.35 erau aproximativ 500 de manifestanti adunati deja, relateaza Hotnews.

La 18.15, in jur de 140 de persoane sosisera deja in Piata. Numarul lor creste de la un minut la altul. Intr-o parte a pietei este un grup cu pancarte cu mesaje ecologiste, iar in partea dinspre Guvern - un grup de baieti dintr-o galerie care bat la tobe si scandeaza.

„Da, stim, DNA-ul este foarte deranjant pentru cei care toaca banii romanilor si vor sa traiasca linistit cu asta. Apropos, in 2016, DNA, doar in dosarele de mare coruptie, a urmarit recuperarea sumei totale de 667 de milioane de euro. Adica bani furati de la romani de catre corupti. (...) NU RENUNTAM, nu acceptam un abuz facut de o gasca de infractori”, scriu organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului din Bucuresti.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri