Prognoza meteo: Regim termic oscilant in Bucuresti, pe parcursul zilelor de sambata si duminica

Regimul termic prognozat de catre meteorologi pentru urmatoarele doua zile in Bucuresti va fi unul oscilant, cu treceri de la temperaturi de 23 de grade, pe parcursul zilei de sambata, la 16 grade, duminica, potrivit Agerpres.

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), sambata, maxima termica va ajunge la 22 - 23 de grade, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. In a doua parte a noptii de sambata spre duminica, cerul se va innora si vor fi posibile averse slabe de ploaie, in timp ce vantul se va intensifica pana la viteze de 30 - 40 km/h. Pe de alta parte, minima termica va oscila intre 7 si 9 grade.

Pe parcusul zilei de duminica, 1 aprilie, vremea se va raci fata de ziua precedenta, iar valorile termice vor fi apropiate de cele specifice inceputului lunii aprilie. Temperatura maxima se va situa in jurul a 16 grade, iar cerul va avea innorari temporare, indeosebi pe parcursul zilei, cand vor fi averse, posibil si descarcari electrice.

Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare, cu rafale in jurul a 50 - 55 km/h, in timp ce minima termica de luni dimineata va fi de 5 - 6 grade.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM: Vine gerul în weekend
Prognoza meteo ANM: Vine...
Sursa foto: Shutterstock / Chetty Thomas

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri