Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat ca au fost mobilizate mai multe echipaje din tara in contextul manifestatiilor care au loc sambata in Bucuresti.

"Au fost mobilizate mai multe echipaje din tara, cu masini de multiple victime, ca sa nu blocam ambulantele care sunt de serviciu. Sunt aduse in jur de 10 - 11 masini de multiple victime, echipaje cu paramedici, cu medici care sa asigure zona aceasta. Sunt suplimentar peste ce are Bucurestiul la acest moment", a precizat Raed Arafat, conform Agerpres.ro.

Potrivit acestuia, la dispeceratul de pompieri se afla si un reprezentant al Ambulantei, astfel incat dispecerizarea sa se faca intr-un mod integrat.

"La dispeceratul pompierilor s-a trimis un reprezentant de la Ambulanta, ca sa poata sa fie dispecerizarea si munca comuna intr-un mod integrat", a aratat secretarul de stat in MAI.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri