Dupa ce in spatiul public au aparut informatii cu privire la inceperea procedurii de suspendare a presedintelui a fost anuntat un protest, in fata Parlamentului, sub sloganul "Ultimatum pentru Dragnea", scrie Ziare.com. De asemenea, tot miercuri sunt programate mai multe proteste, atat in tara cat si in strainatate.

"ULTIMATUM pentru DRAGNEA! PSD, luati aminte, daca incepeti procedura de supendare a presedintelui, nu o sa mai aveti unde sa va ascundeti de poporul roman! V-am auzit pe toti ca mergeti pana la capat, de data asta poporul spune #panalacapat. Noi avem ultimul cuvant! Pe 20 iunie, venim la CASA POPORULUI!", se arata in descrierea evenimentului de pe Facebook.

Protestul ar urma sa aiba loc in fata Parlamentului, de la ora 12:00.

Manifestatia a fost anuntata pe Facebook dupa ce in spatiul public au aparut informatii conform carora in 20 iunie ar urma sa se discute in sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis.

Sedinta de plen a fost convocata la solicitarea premierului Viorica Dancila, care va prezenta in fata parlamentarilor stadiul pregatirilor pentru preluarea de catre Romania a Presedintiei semestriale a Consiliului Uniunii Europene in ianuarie 2019.

Tot miercuri liberalii au anuntat ca depun motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Dancila.

Proteste in toata tara

Tot miercuri, de la ora 18:00, ar urma sa aiba loc alte proteste in mai multe orase din tara.

Astfel, sunt anuntate proteste la Suceava (in fata prefecturii), la Iasi (Piata Unirii), la Galati (prefectura), la Sibiu (Piata Mare), la Baia Mare (prefectura), la Satu Mare (prefectura), la Brasov (prefectura), la Braila (prefectura), la Ploiesti (prefectura), la Alba Iulia (prefectura), Constanta (prefectura), Miercurea Ciuc (prefectura), Calarasi (prefectura), Focsani (Piata Unirii), Piatra Neamt (prefectura), Tulcea (Piata Civica), Craiova (prefectura), Pitesti (prefectura), Buzau (prefectura), Targu Jiu (prefectura), Oradea (prefectura), Botosani (prefectura), Bacau (prefectura), Vaslui, Targoviste (prefectura), Arad (prefectura) si Timisoara (Piata Victoriei).

Romanii protesteaza azi si la Paris

Pe langa protestele anuntate in Capitala si in tara miercuri, si in diaspora vor avea loc astfel de evenimente.

Romanii din Paris vor protesta la Trocadero de la ora 19:00 pana la 20:00.

Evenimentul se numeste Stop Joc, Penalilor! Mobilizare solidara cu tara! si este organizat de Diaspora Franta solidara cu Romania.

"In Romania pseudo-Parlamentul tocmai a macelarit Codul Penal cu unicul scop de a ii albi pe infractori si a instaura dictatura!

Suntem cu totii romani din Ardeal sau Moldova, din Valahia sau Dobrogea... In diaspora demult sau de curand...Iar la nevoie, suntem Diaspora solidara cu Romania! Acum este nevoie de solidaritatea noastra mai mult ca niciodata!

Daca va pasa de tara, de familia si prietenii din tara, daca vreti ca ei sa traiasca in siguranta sau daca vreti ca voi sa va mai puteti intoarce in siguranta in tara e momentul sa ne mobilizam si sa transmitem impreuna 'NU dictaturii!'", se arata pe pagina de Facebook a evenimentului.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri