Premierul Viorica Dancila a venit, miercuri, in plenul reunit al Parlamentului pentru a vorbi despre stadiul pregatirilor facute in vederea preluarii presedintiei UE de catre Romania. In timpul discursului sau foarte lung, mai multi protestatari i-au cerut demisia chiar de pe holul Casei Poporului, unde au afisat bannere si au scandat lozinci, scrie Ziare.com.

Tot astazi, Opozitia a depus motiunea de cenzura intitulata "Demiterea guvernului Dragnea-Dancila, o urgenta nationala!".

"Vrem Europa, nu dictatura!"

In timpul discursului premierului, care a vorbit despre preluarea presedintiei Consiliului UE, subliniind "contextul international complex", mai multi protestatari s-au adunat pe holul Parlamentului, unde au adus bannere si au scandat lozinci: "Ceausescu n-a murit, este Dragnea travestit", "Rusine, rusine, rusine sa va fie!", "Dragnea, nu uita, asta nu e tara ta!", "Vrem Europa, nu dictatura!".

Conform Digi24, cei de la Protectie si Paza au incercat sa-i scoata pe protestatari din Parlament, dar acestia s-au luat de maini si s-au asezat pe jos, facand demersul imposibil.

Cei 9 tineri spun ca au joburi, au familii, dar sunt preocupati de soarta Romaniei, au foarte multe nemultumiri, CPP e ultima dintre ele, relateaza sursa citata.

"Codul Penal sau codul penalilor", scrie pe un alt banner, in timp ce protestatarii scandeaza "DNA sa vina sa va ia!" si "Libertate!".

Dragnea si Dancila au iesit din plen protejati de agentii de paza. Neacsu, despre protestatari: Ar trebui luati cu dubele

Dupa terminarea sedintei de plen, alesii au parasit sala, intampinati de protestarii care strigau "Justitie, nu coruptie!".

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si premierul Viorica Dancila au iesit din sala plenului reunit protejati de agentii de paza, care au facut un cordon pentru ca protestatarii sa nu ajunga in preajma celor doi. Dragnea nu a vrut sa discute nici cu jurnalistii, scrie Ziare.com.

Singurul care a vorbit cu protestatarii a fost ministrul de Externe, Teodor Melescanu, care a fost intrebat daca este vinovat de impiedicarea oamenilor sa voteze in diaspora la alegerile prezidentiale din 2014, el replicand: "Eu sunt de vina si pentru Razboiul de independenta".

La intrebarile repetate ale jurnalistilor, imbranciti de deputati PSD si de agentii de paza, Liviu Dragnea a refuzat sa raspunda. "Tu ti-ai facut datoria, ai intrebat, e OK in redactie", i-a replicat el unei jurnaliste.

"In orice tara civilizata ar trebui sa vina sa ii ia cu dubele", a spus secretarul general al PSD, Marian Neacsu, la intrarea in biroul lui Dragnea, referindu-se la protestatari.

"Inca nu i-au luat pe astia de aici?", a spus si Carmen Dan la iesirea din sala de plen.

Sursa foto: agerpres foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri