O portiune din strada Spiru Haret, situata in Centrul Capitalei, in apropiere de Cismigiu, s-a surpat din cauza ploilor torentiale din ultimele zile. Incidentul a fost semnalat si de consilierul general PNL Ciprian Ciucu, care a postat pe pagina sa de Facebook o imagine cu groapa, scrie Ziare.com.

VEZI MAI JOS VIDEO

Acesta a precizat ca in groapa a cazut o masina a unei companii de paza, dar a fost scoasa repede.

Primaria Capitalei a transmis, vineri la amiaza, ca traficul rutier este restrictionat in totalitate pe Str. Spiru Haret, dupa incidentul produs in zona dupa fenomenele meteorologice manifestate in utlimele zile. "Din cauza cantitatilor insemnate de apa acumulate, o portiune de circa un mp din carosabil s-a surpat, in aceasta dimineata, pe trecerea pentru pietoni, la intrarea dinspre Str. Stirbei Voda", se arata intr-un punct de vedere transmis.

Primaria anunta ca la fata locului sunt echipaje din cadrul Serviciului Circulatie Rutiera si Directia de Control, iar sesizarea a fost transmisa catre Administratia Strazilor, care intervine deja pentru remediere.

Reprezentantii institutiei mentioneaza ca in urma incidentului nu au fost inregistrate victime sau alte pagube materiale si ca proprietarii autoturismelor stationate in zona au fost contactati pentru a-si ridica masinile expuse pericolului.

Dupa perioada iernii, Capitala era plina de gropi, iar in aprilie directorul general al Administratiei Strazilor, Mirela Ionita, a anuntat ca au fost reparate aproximativ 1.400 si ca alte 200 mai erau in lucru. Edilul Gabriela Firea a punctat atunci ca este vorba despre gropile de pe artere aflate in grija Administratiei Strazilor, nu a primariilor de sector.

Sursa foto: Ciprian Ciucu/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri