Calatorii care circula pe ruta de tramvai Iancului - Pantelimon (de la statia Piata Iancului pana la Granitul) beneficiaza, incepand din data de 29 iunie, de afisare in timp real si predictibilitate la sosirea tramvaielor in statii, precizeaza Primaria Municipiului Bucuresti, intr-un comunicat transmis marti AGERPRES.

"Proiect pilot implementat in premiera de Primaria Capitalei: statiile de tramvai de pe ruta Iancului - Pantelimon, dotate cu panouri electronice de informare. (...) In cadrul acestui proiect pilot 13 statii (dus - intors) au fost dotate cu panouri de informare, tramvaiele care circula pe liniile 46 si 55 fiind dotate cu echipamente de monitorizare si GPS, astfel incat sa fie coordonate cu panourile electronice de informare. Datorita acestui sistem, in statiile de tramvai de pe acest tronson calatorii vor regasi date despre timpul in care un anumit tramvai va sosi in statie", arata PMB.

Potrivit sursei citate, informatiile afisate pe panourile de informare calatori contin data, luna, anul, ora, linia de tramvai, directia in care se indreapta si timpul estimat pentru sosire in statie.

Acest proiect pilot face parte din strategia de dezvoltare a transportului public de calatori, prevazuta in PMUD, iar in viitorul apropiat aceasta retea de informare calatori se va implementa si in statiile de tramvai de pe bulevardul Oltenitei, linia 41 si linia 21, Bucur Obor - Colentina, anunta PMB in comunicatul citat.

Sursa foto: Contul de Facebook al RATB

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri