Primaria Municipiului Bucuresti, condusa de Gabriela Firea, cheltuieste doua milioane de lei (peste 400.000 de euro) pe excursii in Grecia destinate pensionarilor bucuresteni. Sunt alocate 1.000 de locuri pentru vacante in Paralia-Katerini, care includ transport dus-intors cu autocarul, sapte nopti de cazare intr-un hotel cu acces la piscina, trei mese asigurate in fiecare zi, excursii pe muntele Olimp si la alte obiective turistice, scrie Recorder.ro.

Pensionarii nu au voie sa se imbete si sa consume droguri pe durata vacantei, potrivit regulamentului de participare. Inscrierile pentru ocuparea celor 1.000 de locuri au inceput miercuri, iar principala regula de selectie este primul venit, primul servit. Sansele sunt, insa, inegale deoarece organizatorii au facut eforturi reduse pentru a mediatiza organizarea excursiilor, informatia circuland doar pe filiera de partid, ca sa ajunga la cine trebuie, subliniaza Recorder.ro.

Excursiile sunt organizate de Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti (CSMB), institutie pe care Gabriela Firea a infiintat-o anul trecut, bugetand-o cu peste 17 milioane de lei anual (3,6 milioane de euro).

Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti este condus de tanara Alexandra Dobre (26 de ani), membra PSD, cunoscuta ca fosta secretara a lui Gabriel Oprea.

Citeste si:
Circul Globus, preluat de o fosta jurnalista, colega la Antene cu...
Gabriela Firea si-a numit o...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Un touroperator român pune la bătaie vacanțe în Grecia la 1 euro
Setari Cookie-uri