91 de persoane se prezentasera la examinarea medico-legala pana luni la ora 21:00, conform Institutului National de Medicina Legala „Prof. Dr. Mina Minovici”, contactat de wall-street.ro.

Nu se stie pana la aceasta ora cati dintre acestia sunt jandarmi, insa persoane de la fata locului au spus ca o duba intreaga a venit la institut, desi acestea radeau, zambeau si nu pareau sa aiba vreo rana.

Reamintim ca in noaptea dintre vineri si sambata 10-11 august au avut loc ciocniri violente in Piata Revolutiei intre jandarmi si protestatarii veniti sa conteste guvernul PSD. Desi doar cateva zeci de protestatari (dovediti ulterior a face parte din galeriile de fotbal) au fost agresivi, jandarmii au atacat, neprovocati, femei, copii, batrani, intr-un act care ar fi dus, in orice alt stat civilizat, la demisii imediate si in lant.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri