Ministrul de Interne Carmen Dan va fi audiata pe 21 august, la ora 10:00, in comisia de aparare a Camerei Deputatilor, la solicitarea PNL si USR. Opozitia reclama modul brutal in care au intervenit jandarmii vineri seara, informeaza Digi24.

Invitatia va fi trimisa de Comisia de aparare, desi initial sedinta nu s-a tinut din lipsa de cvorum. Insa, reprezentanti ai USR si PNL au mers in biroul presedintelui comisiei, Dorel Caprar, si, intr-un final, social-democratii au fost de acord sa trimita aceasta invitatie.

Opozitia vrea ca la audieri sa vina si seful Jandarmeriei, colonelul Sebastian Cucos, si prefectul Capitalei, Speranta Cliseru.

PNL si USR vor sa stie de ce au fost jandarmi atat de bine echipati la protestul din 10 august, de unde stiau social-democratii ca urma sa fie violente, cine a dat ordinul ca jandarmii sa intervina atat de violent si ce legi au fost respectate din moment ce ministrul de Interne si reprezentantii fortelor de ordine nu au ce sa-si reproseze.

In plus, opozitia vrea sa mai afla de ce jandarmi cu foarte putina experienta au fost pusi in linia intai.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri