Metrorex incepe lucrari de modernizare pe Magistrala 2. Cum vor fi afectati calatorii

Metrorex anunta ca va efectua, in perioada 31 august - 3 septembrie, lucrari de modernizare si inlocuire a macazelor pe Magistrala 2, circulatia trenurilor urmand sa se desfasoare la intervale mai mari de timp, scrie Agerpres.

Potrivit Regiei, in perioada lucrarilor de modernizare circulatia trenurilor se va reorganiza astfel: vineri, 31 august, calatorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera si retur), vor cobori in statia Aurel Vlaicu si, de pe acelasi peron, vor lua un alt tren de la aceeasi linie sau de la linia vecina, pentru continuarea calatoriei.

"Mentionam ca, la orele cu varf de trafic, intervalul de circulatie intre trenuri pe tronsoanele Berceni - Aurel Vlaicu - Berceni va fi de 5-6 minute, respectiv 8-9 minute in restul zilei. Pe tronsoanele Aurel Vlaicu - Pipera - Aurel Vlaicu, intervalul de succedare a trenurilor este de 10 minute la orele cu varf de trafic si de 16 minute in restul zilei", noteaza Metrorex.

De asemenea, in perioada 1 - 2 septembrie (sambata si duminica), calatorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera si retur) vor cobori in statia Aviatorilor si vor lua un alt tren de la aceeasi linie, pentru continuarea calatoriei. Pe tronsoanele Berceni - Aviatorilor - Berceni intervalul de succedare a trenurilor va fi de 8 minute, iar pe distanta Aviatorilor - Pipera - Aviatorilor, intervalul de succedare a trenurilor va fi de 16 minute.

Metrorex precizeaza ca personalul specializat va lucra non-stop pentru a reduce la minimum disconfortul calatorilor, in timp ce calatorii vor fi permanent informati prin sistemul de sonorizare din trenuri, dar si din statii. A

Citeste si:
Se vor scumpi sau nu cartelele de metrou? Ce spune ministrul...
Se vor scumpi sau nu...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri