Un nou confict intre Rusia si Ucraina sta sa izbucneasca. Avocatul lui Trump i-a trimis o scrisoare lui Klaus Iohannis. Haos imobiliar in Mamaia Sat. Citeste in continuare principalele titluri din presa de astazi, 28 august 2018.

Avocatul lui Trump si scrisoarea istorica pentru Iohannis. „Excesele DNA, sub conducerea Laurei Kovesi”, protocoalele secrete din mandatul lui Maior la SRI, amendate la nivel inalt. Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, fost Procuror Federal si fost primar al New York-ului, a transmis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis si altor oficiali romani in care cere verificarea protocoalelor PG-SRI si stoparea presiunile asupra judecatorilor. In opinia acestuia, o rezolvare a subiectului care a dinamitat justitia romaneasca ar putea fi oferita de un grup de judecatori internationali, conform Evenimentului zilei.

Haos imobiliar in Mamaia Sat, ignorat de autoritatile locale. ”Nu mai vreau sa fiu tratata ca un animal”. Cand spui “sat” pe malul Marii Negre, gandul iti fuge aproape imediat la 2 Mai sau Vama Veche. Mai exista insa o felie de viata rurala, ferita de turismul de masa: Mamaia Sat. De-a lungul timpului, i-a cucerit pe turisti cu linistea ei. Dar si pe constanteni care au lasat in urma agitatia orasului si s-au mutat aici. Si-au ridicat case nebanuind o clipa ca zona va cadea prada unei dezvoltari imobiliare haotice. “Cele mai mari probleme ale zonei au aparut in ultimii ani pentru ca se construieste haotic nu se respecta absolut niciun plan urbanistic”, spune un localnic, potrivit Stirile Pro Tv.

Angajatii care muncesc 4 zile pe saptamana sunt mai productivi. Saptamana de munca de 4 zile suna frumos pentru angajati, dar e in acelasi timp si viabila economic. Intr-o perioada in care angajatorii se plang constant de lipsa de personal, cauta alternative astfel incat sa atraga forta de munca si sa isi sporeasca productivitatea. Se pare ca o gama larga de industrii s-ar putea alatura acestei initiative, arata studiile de piata, de la industria IT, pana la medicina si resurse umane. Intre timp, saptamana trecuta, o scoala din Colorado a taiat ziele de luni din calendarul sau astfel incat sa atraga mai mult personal si sa taie din costuri. Angajatorii spun ca aceasta idee ii ajuta sa ramana competitivi in piata, potrivit Digi24.

Un nou conflict intre Rusia si Ucraina

Rusia incearca sa cucereasca inca doua porturi ucrainene. Situatie grava la granitele Romaniei. Fostul comandant al flotei ucrainene lanseaza acuzatii extrem de grave la adresa Kremlinului. Potrivit vice-amiralului Serghei Haiduk, care a condus flota ucraineana intre 2014 si 2016, dupa dezertarea fostului sef al marinei, Denis Berezovski, Rusia incearca sa provoace revolte in porturile Berdiansk si Mariupol, pentru a le putea anexa. Cele doua orase reprezinta principalele iesiri ale Ucrainei la Marea Azov, iar pierderea lor ar fi o lovitura extrem de dura pentru guvernul de la Kiev.

Imaginile bantuitoare ale crizei umanitare din Venezuela. Mii de oameni se calca in picioare ca sa fuga din tara. Un pod de la granita dintre Columbia si Venezuela a devenit o fresca vie a unei crize umanitare. Lung de 300 de metri si lat de 7 metri, podul international Simon Bolivar traverseaza firul raului Rio Tachira si este, acum, principala ruta a imigrantilor venezueleni care isi parasesc tara aflata economic pe buza prapastiei. O inregistrare din drona surprinde proportiile acestei migratii economice. Zilnic, mii de venezueleni - ajunsi la capatul puterilor si macinati de saracie - se calca efectiv in picioare incercand sa intre pe teritoriul Columbiei, informeaza Digi 24

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri