Atat vineri cat si in weekend vremea va continua sa fie frumoasa si deosebit de calda in jumatatea estica. In cea vestica vor exista local conditii de ploaie, insotite de descarcari electrice. Vezi mai jos prognoza meteo pe regiuni.

Vineri vremea va continua sa fie frumoasa in majoritatea regiunilor tarii, doar in sud-vest urmand sa se manifeste o usoara instabilitate atmosferica, ce va veni „la pachet” impreuna cu averse de ploaie locale insotite si de descarcari electrice, insa cantitatile de apa estimate a se acumula nu vor fi semnificative.

Vremea pe regiuni, vineri 31 august

Vantul va sufla moderat in judetul Constanta si slab, cel mult slab pana la moderat in restul teritoriului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 27 si 32 de grade in Transilvania si Maramures, 29-34 de grade in Banat, Crisana, Oltenia, Muntenia si Dobrogea (cu cele mai ridicate valori asteptate a se inregistra in estul Luncii Dunarii) si 27-32 de grade in Moldova, scrie Vremea.ro.

Vremea in weekend

In week-end vremea va fi frumoasa si deosebit de calda in jumatatea estica a tarii, in timp ce in cea vestica vor exista conditii in mod local pentru producerea unor averse de ploaie insotite de descarcari electrice (in general slabe cantitativ).

Citeste si:
Vreme deosebit de rece, temperatura nu sare vineri de 2 grade
Vreme deosebit de rece la...

Temperaturile maxime la nivel national vor fi similare cu cele inregistrate in zilele precedente, cu mentiunea ca duminica in vestul, centrul si nordul teritoriului este asteptata o racire cu pana la 4-6 grade Celsius.

Cele mai scazute valori se vor inregistra, aproape ca de obicei, in depresiunile din estul Transilvaniei si in sudul litoralului, in timp cele valorile termice maxime cele mai ridicate se vor inregistra in Lunca Dunarii.

Sursa foto: Shutterstock / Chetty Thomas

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Decembrie vine cu temperaturi mici, viscole si ninsori