De vineri va incepe testarea sistemului de avertizare a populatiei in situatii de urgenta RO-ALERT, in Capitala si in judetul Ilfov, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov.

Vineri, in intervalul orar 10:00-12:00, se vor transmite mesaje „test” utilizatorilor de telefoane mobile aflati in sectoarele 1 si 3 ale Capitalei, dar si in orasele Otopeni si Magurele din judetul Ilfov, informeaza Mediafax.

Totodata, in intervalul 17:00-19:00, se vor transmite mesaje „test” utilizatorilor de telefoane mobile aflati in orasul Buftea, judetul Ilfov.

Luni, in intervalele orare 10:00-12:00 si 17:00-19:00, se vor transmite mesaje „test” utilizatorilor de telefoane mobile aflati pe intreg teritoriul capitalei si al judetului Ilfov.

Potrivit ISU Bucuresti -Ilfov, pentru a putea beneficia de sistemul RO-ALERT pe dispozitivul mobil sunt necesare cateva setari care pot fi gasite, in functie de telefonul mobil, accesand sectiunea „Configurare” din platforma www.ro-alert.ro.

Model de setari RO-ALERT pentru Samsung S8

Sistemul RO-ALERT permite difuzarea de mesaje de tip Cell Broadcast pentru avertizarea si alarmarea populatiei in situatii de urgenta. Acesta este folosit in situatii majore, in care viata si sanatatea cetatenilor sunt puse in pericol, cum ar fi fenomene meteo extreme, inundatii amenintatoare, atac terorist sau alte situatii care ameninta grav comunitatile

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri