In urmatoarele zile temperaturile vor fi destul de mici, dar pe parcursul saptamanii vor ajunge si la 27 de grade Celsius, potrivit ANM.

Vremea in Romania

Peste noapte, cerul a fost mai mult senin in nord, nord-est si centru, dar izolat se poate forma ceata in zonele joase de relief. Norii vor fi numerosi in rest si, cu precadere in Dobrogea, va ploua local spre dimineata. Vantul va ramane alert pe litoral si in sudul Banatului, iar in estul Transilvaniei, nordul si centrul Moldovei se va putea depune bruma. Minimele vor fi cuprinse intre minus 3 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 14 grade Celsius la malul marii, scrie Digi24.

In jumatatea sud-estica a teritoriului, luna octombrie va incepe cu innorari accentuate, ploi trecatoare si valori termice sub cele obisnuite. Tot acolo, la inceput, cantitatile de apa vor depasi 10-15 l/m, iar seara, indeosebi in zona Dobrogei si in sud-estul Munteniei, pe spatii mici se vor inregistra peste 35 l de apa/mp. Este, fara indoiala, si un efect al ciclonului Zorba care deja s-a manifestat violent in Grecia si Turcia. Vantul a batut cu putere si duminica la Constanta.

Soarele va fi putin mai generos in celelate regiuni si se vor atinge 22 de grade Celsius prin vest.

Vremea in Bucuresti

Locuitorii din Bucuresti vor avea parte de innorari accentuate si reprize de ploaie, luni, iar cantitatile de apa estimate vor fi de 10..15 l/mp. Vantul va sufla cel mult moderat si se vor inregistra temperaturi de 17-18 grade Celsius.

Ploile se vor retrage marti spre sud-estul extrem, unde vor caracter local si vor fi neinsemnate cantitativ. Norii din celelalte regiuni se vor risipi destul de repede, asa ca temperaturile vor ajunge frecvent la 24-25 de grade Celsius. Miercuri, vremea se va mentine in general frumoasa si va deveni anormal de calda in sudul si sud-estul tarii, cu maxime de 27 de grade. La mijlocul saptamanii, regimul termic se va apropia din nou de cel normal si se vor semnala rabufniri ale vantului in est, nord, sud-vest si la munte.

In Bucuresti, perioada urmatoare va aduce o ameliorare semnificativa sub aspectul precipitatiilor. In plus, termometrele vor indica marti pana la 25 de grade, iar miercuri sunt asteptate 27 de grade. De la mijlocul saptamanii, revine vremea capricioasa si vantul este fenomenul care va pune probleme.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri