Echipa InternetCorp care alearga pentru Hospice Casa Sperantei la Maratonul Bucuresti 2018 este formata din: Ana Maria Vasile (CFO), Beatrice Vasile (online marketing manager), Daniel Bindea (CTO), Armand Iliescu (redactor wall-street.ro), Ionut Sisu (redactor wall-street.ro), Razvan Enache (redactor sef adjunct wall-street.ro.). Sustine si tu cauza Hospice! Doneaza aici!

De asemenea, Diana Cretu (redactor sef wall-street.ro) si Andra Imbrea (redactor wall-street.ro) vor fi corespondenti de fapte bune pentru Hospice, la Maratonul Bucuresti 2018, intervievand alergatori din Team Hospice intr-un streaming live de cateva ore, ce va fi transmis pe canalele online si de social media ale wall-street.ro si Hospice Casa Sperantei.

HOSPICE Casa Sperantei este cea mai mare fundatie din tara care ofera gratuit servicii specializate de ingrijire paliativa. In acest moment, HOSPICE Casa Sperantei are peste 240 de angajati, in doua centre cu servicii integrate, unul la Brasov si altul la Bucuresti.

Castigatorii Galei...
Citeste si: Castigatorii Galei Wall-Street - Valori care fac diferenta in business

Luna trecuta, Hospice a inaugurat primul centru socio-medical din Romania dedicat copiilor cu diagnostice grave si familiilor acestora, la Adunatii Copaceni. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de ingrijire paliativa, care sunt oferite in centre de zi, ambulatorii si unitati proprii pentru internare, la domiciliul pacientilor si in spitalele partenere.

In fiecare an aproape 1.000 de persoane se inscriu in Team HOSPICE si participa la unul dintre evenimentele sportive cu dorinta sincera de a ajuta pacientii HOSPICE: copii si adulti afectati de boli incurabile pe care fundatia ii ingrijeste gratuit in Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti.


Te invitam sa sustii echipa InternetCorp - donatiile se pot face aici. Toate donatiile vor ajunge la HOSPICE Casa Sperantei.

(P) Scrisoare deschisa in...
Citeste si: (P) Scrisoare deschisa HOSPICE