Politistii si procurorii efectueaza, joi, perchezitii la trei dintre agresorii jandarmilor de la protestul din 10 august din Piata Victoriei, informeaza Biroul de presa al Politiei Capitalei.

"La data de 11 octombrie au fost efectuate, in baza autorizatiilor obtinute de la judecatorul de drepturi si libertati de la Judecatoria Sectorului 1, perchezitii la domiciliile a trei persoane, necesare pentru aflarea adevarului in prezenta cauza", scrie Agerpres.

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 efectueaza cercetari intr-o cauza penala cu privire la actele de violenta si morala impotriva organelor de jandarmerie si au desfasurat activitati cu ocazia protestului din Piata Victoriei in data de 10/11 august 2018.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri