22 Octombrie 2018

Trei barbati, arestati pentru trafic de droguri; au fost indisponibilizate peste 50 kg de cannabis



Trei barbati din Arad au fost arestati preventiv, fiind acuzati de trafic de droguri, dupa ce in urma perchezitiilor efectuate la locuintele acestora au fost descoperite aproape 52 kg de cannabis, informeaza un comunicat al DIICOT.

Potrivit DIICOT, unul dintre cei trei barbati, retinut pentru trafic de droguri de risc in forma continuata, a cultivat cannabis fara drept si in scop de comercializare si a detinut 36,66 kg de cannabis, din cultura proprie, in locuinta sa din Arad. De asemenea, el a depozitat 8,52 kg cannabis, dintr-o alta cultura, in locuinta proprie. Barbatul caruia ii apartineau cele 8,52 kg de cannabis a fost, de asemenea, arestat pentru trafic ilicit de droguri de risc, scrie Agerpres.

Al treilea barbat, arestat pentru trafic ilicit de droguri de risc, in forma continuata, a cultivat si detinut acasa cannabis din cultura proprie. In urma perchezitiilor, au fost descoperite si indisponibilizate 51,98 kg. de cannabis, fiind ridicate dispozitive si obiecte utilizate pentru procesarea si comercializarea drogurilor. Tribunalul Arad a dispus arestarea preventiva a celor trei inculpati pe o perioada de 30 de zile.



Citeste si