Alis Grasu, sefa Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SABIF), a declarat, pentru Agerpres, ca in primele 15 minute dupa producerea cutremurului au fost inregistrate 12 apeluri la numarul de urgenta, fiind vorba de cazuri de atacuri de panica.

"In primele 15 minute de la cutremur au fost 12 apeluri, in esenta pentru atacuri de panica. Au fost si senzatii de lipotimie, dar tot din cauza emotiilor. Catre toate solicitarile au fost trimise imediat resurse medicale, nefiind cazuri in asteptare in acest moment", a declarat Alis Grasu, pentru AGERPRES.

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INFP) a revizuit la 5,8 pe scara Richter magnitudinea cutremurului produs duminica dimineata, la ora locala 3:38, in zona seismica Vrancea.

Seismul a avut loc in judetul Buzau, nu in Covasna cum a anuntat anterior INFP, iar adancimea la care s-a produs a fost si ea revizuita la 150 de kilometri.

Cutremurul a avut loc produs in apropierea urmatoarelor orase: Nehoiu (17 km), Covasna (33 km), Intorsura Buzaului (37 km), Targu Secuiesc (48 km) si Valenii de Munte (53 km.

Sursa foto: Ana Popescu / shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri