O imagine cum rar se poate vedea a devenit virala pe Facebook. Aceasta a fost postata de un roman stabilit la New York. Automobilului lui, o Dacie 1.300, apare langa o masina a NYPD, care tocmai ce l-a tras pe dreapta.

Un brasovean stabilit in Glendale, SUA, care si-a luat cu el o Dacie 1300 cu care se mai plimba uneori, a fost oprit duminica de un aget de circulatie.

Romanul, Eduard Palaghita, nu depasise viteza legala si nici nu incalcase alta regula de circulatie. Politistul a fost pur si simplu curios sa-i analizeze masina, dupa cum chiar proprietarul a povestit pe Facebook.

Proprietarul Daciei a povestit ca unul dintre politisti, originar din Italia, l-a oprit pentru ca voia sa se uite la autoturismul fabricat la Mioveni. „Mi-a spus ca vedea mereu Dacii cand era copil si era curios cum a ajuns masina in Statele Unite”, le-a povestit romanul prietenilor de pe Facebook. I-a asigurat insa ca nu a fost oprit pentru ca batrana Dacie nu are oglinzi laterale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri