Barbatul care a returnat cei 95.000 de euro gasiti intr-un dulap cumparat de pe Olx a fost rasplatit de omul caruia i-a returnat banii. Care a fost mesajul lui Klaus Iohannis dupa ce Finlanda s-a oferit sa preia presedentia Romaniei. Citeste in continuare principalele subiecte de astazi, 14 noiembrie.

Ce a facut Ecaterina Andronescu pentru invatamantul romanesc in mandatele anterioare de sef al Educatiei. Ecaterina Andronescu este un om al politicului, dar si al sistemului educational de mai bine de 20 de ani, iar acum va fi pentru a patra oara ministru al Educatiei. Din toti anii de activitate, cea mai criticata masura a ei a ramas desfiintarea scolilor de meserii in 2009. La acea data, spunea ca toti elevii vor avea sansa sa intre la facultate. In schimb, viitorul avea sa arate alt rezultat: 20% din tineri nu lucreaza si nici nu studiaza. Decan, Rector, Presedintele Consiliului National al Rectorilor, senator PSD, presedinte al Comisiei de Invatamant din Senat, secretar de stat in Ministerul Educatiei si chiar sefa acestui portofoliu - acestea au fost printre cele mai importante functii pe care le-a ocupat Ecaterina Andronescu in spatiul politic si educational. Asadar, intr-un rol sau altul, mereu a facut parte din sistem, scrie Adevarul.

Cum a fost rasplatit barbatul care a returnat 95.000 de euro gasiti intr-un dulap. Un barbat din Timisoara a cumparat, pe internet, un dulap in care se afla o comoara. Cand a adus mobila acasa a gasit in ea o cutie cu 95.000 de euro. O surpriza nu doar pentru el, ci si pentru cel care i-a vanduse dulapul. Obiectul a apartinut unui batran care a murit iar fiul acestuia nu stia despre banii pusi deoparte. Vanzatorul dulapului i-a oferit celui care i-a returnat cei 95 000 de euro, 10 la suta din suma, drept rasplata. N-a vrut sa-i fie cunoscuta identitatea si nici n-a dezvaluit cum de a uitat o asemenea suma intr-un dulap scos la vanzare pe internet, informeaza Digi 24

Probleme pentru Romania la Bruxelles

Dezastru la Bruxelles. Comisia Europeana da cu Romania de pamant. Tara noastra a inregistrat regrese in justitie, sustine forul european. Printre recomandarile facute, se numara suspendarea procedurilor de numire sau revocare in cazul procurorilor de rang inalt. De asemenea, Comisia cere inghetarea intrarii in vigoare a modificarilor propuse a fi aduse Codului penal si Codului de procedura penala, transmite Cotidianul.

Mesajul lui Iohannis dupa ce Finlanda s-a oferit sa preia presedintia CE, in locul Romaniei. Presedintele Klaus Iohannis le-a spus, miercuri, membrilor Guvernului prezenti la ceremonia de investitura a lui George Ciamba in functia de ministru delegat al Afacerilor Europene, ca suntem cu ”o secunda inainte de ora 12.00” pentru a pregati preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene. ”Cred ca inca se poate”, a spus Iohanis, iar lui George Ciamba i-a urat succces in aceasta activitate. ”Va doresc sa reusiti, impreuna cu ceilalti membrii din Guvern, sa intram in linie dreapta pentru pregatirile presedintiei Consiliului Uniunii Europene. Va doresc mult succes”, i-a spus presedintelui lui George Ciamba. Ulterior, seful statului s-a indreptat catre membrii Guvernului prezenti in sala, intre care prmierul Viorica Dancila, si a spus: ”Si dumneavoastra va doresc mult succes in acest sens. Este o secunda inainte de ora 12.00 ca sa mergem intr-o pregatire rezonabila pentru presedintie si cred ca inca se poate”, a mai spus presedintele conform Digi 24

Spargere a coalitiei si daramarea Guvernului. Confirmare la nivel inalt. Legatura dintre DNA si situatia politica. Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, crede in conspiratii. Nu si in reusita lor. Cel putin asa a lasat sa se inteleaga dupa declaratia de astazi, din Parlament, cand a afirmat raspicat, ca raspuns la intrebarea daca exista sau nu o legatura intre cererea DNA pe numele sau si audierea a doi senatori PSD, ca „ne invartim in jurul subiectului daramarii Guvernului”, relateaza Evenimentul Zilei.

Finlanda propune preluarea Presedintiei Consiliului UE in locul Romaniei. Guvernul roman s-a opus. Finlanda a propus preluarea Presedintiei Consiliului Uniunii Europene in locul Romaniei, afirma premierul finlandez, Juha Sipila. Initiativa vine pe fondul tensiunilor politice de la Bucuresti si a declaratiilor presedintelui Klaus Iohannis, care aprecia recent ca tara noastra nu este pregatita sa detina aceasta functie, precizeaza Gandul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri