Vremea se strica in weekend in tara si in Capitala, iar de duminica chiar va incepe sa ninga, potrivit ANM.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, o prognoza speciala pentru Bucuresti, potrivit careia in zilele urmatoare va fi frig si vantul va sufla cu rafale de 40 - 50 de kilometri pe ora. Incepand de duminica, va ninge, iar vantul se va intensifica.

De vineri pana sambata dimineata, vremea va deveni rece pentru aceasta data, cerul va fi noros si vor fi conditii de precipitatii slabe, sub forma de ploaie, dar trecator, posibil si lapovita sau fulguiala, scrie Ziare.com.

Vantul va sufla moderat, cu intensificari mai ales dupa-amiaza, cu rafale de 40 - 50 de kilometri pe ora, iar temperatura aerului va scadea treptat de la valori de 5-6 grade spre minus 2-0 grade.

Potrivit ANM, de sambata dimineata pana duminica dimineata, vremea va fi deosebit de rece, cu o temperatura maxima de 2-3 grade si minima in jurul valorii de minus 2 grade. Cerul va fi noros si mai ales in cursul zilei trecator vor fi fulguieli. Vantul va sufla in general moderat.

Duminica vremea se va mentine deosebit de rece. Vor fi innorari si, mai ales in a doua parte a noptii, se vor semnala precipitatii predominant sub forma de ninsoare, cand si vantul se va intensifica treptat. Temperatura maxima va fi de 3-4 grade, iar cea minima in jur de minus 1 grad.

Vreme rece in toata tara

Vremea va deveni rece in majoritatea regiunilor in acest weekend, chiar deosebit de rece in estul si sud-estul teritoriului, unde si vantul va avea unele intensificari, iar valorile termice vor fi negative in cursul noptilor si al diminetilor, a anuntat Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

In zonele montane va ninge si vor fi intensificari ale vantului indeosebi pe creste, spulberand zapada.

De asemenea, in regiunile estice, sudice si centrale se vor semnala precipitatii slabe, dar sub forma de ninsoare sau lapovita, mai ales in cursul zilei de vineri, 16 noiembrie, si al noptii de vineri spre sambata (16/17 noiembrie).

Informarea de racire a vremii emisa de ANM, valabila in majoritatea regiunilor, a intrat in vigoare vineri dimineata, la ora 5:00, si va fi valabila pana duminica, la ora 12:00

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri