Programul Metrorex de 1 Decembrie si Sf. Andrei

Metrorex a anuntat ca programul de circulatie al trenurilor in perioada 30 noiembrie – 2 decembrie va urmari graficele pentru zilele de weekend si sarbatori legale, insa conducerea companiei promite ca va suplimenta rutele cele mai folosite de catre bucuresteni.

“Trenurile vor circula in aceasta perioada conform graficelor pentru zilele de weekend si sarbatori legale. Pentru a veni in intampinarea celor care vor sa asiste la ceremoniile organizate cu ocazia Centenarului, sa viziteze targurile sau evenimentele specifice, Metrorex va introduce trenuri suplimentare pentru preluarea calatorilor in caz de flux marit si asigurarea unui confort optim, prin micsorarea intervalului de urmarire a trenurilor”, se mentioneaza intr-un comunicat de presa al Metrorex.

Metrorex a pus in vanzare a pus in vanzare 10 milioane de cartele speciale cu simboluri ale Centenarului si a pus la dispozitia calatorilor pe Magistralele 1, 2 si 3 doua trenuri de metrou decorate cu insemnele Romaniei si ale Centenarului.

Magazinele din statiile de metrou raman in continuare fara curent electric si apa, dupa ce conducerea Metrorex a oprit furnizarea utilitatilor catre acestea. Motivul este reprezentat de conflictul dintre conducerea Metrorex si sindicatul angajatilor (Sindomed), care incaseaza 70% din banii platiti de comercianti pentru chirii.

Sursa foto: Shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Ce spune Arhiepiscopia Tomisului despre ultima plângere formulată
Setari Cookie-uri