Mai multe grupuri de romani din diaspora s-au organizat pentru a veni in Romania cu ocazia sarbatoririi Marii Uniri, la Alba Iulia. Reprezentatul grupului diaspora europeana a spus ca au ales sa vina pentru a se bucura de Centenar, nu pentru a participa la mitingurile de protest fata de politica guvernamentala.

Ceremoniile de pe 1 Decembrie vor avea in public mii de romani din tara dar si din strainatate. Mai multe grupuri de romani din Diaspora au pornit spre tara pentru sarbatoarea nationala a unirii

Mario Mocan, reprezentatul grupului diaspora europeana, a declarat, pentru Digi24, ca mai multe grupuri de romani din strainatate se vor intalni pe drumul spre tara.

„2018 e ocazie unica in viata, e Centenarul. Cu toate problemele economice si politice din tara noastra, consideram ca ar trebui sa sarbatorim aceasta data pentru ca este foarte importanta pentru Romania si pentru poporul roman, de aceea depunem eforturile astea majore sa venim de la distanta. Venim in coloana”, spune Mario Mocan.

„Noi (diaspora europeana n.r.) am votat sa venim numai pentru sarbatorile de 1 decembrie. Nu este o data buna pentru un protest. E Centenarul: Macar de 1 Decembrie sa fim uniti, sa mergem la Alba Iulia”, adauga reprezentantul diasporei europene.

Sursa foto: FB Mario Mocan

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri