Potrivit sursei citate, circulatia feroviara pe magistrala 900 este intrerupta intre statiile CF Toplet si Valea Cernei, in judetul Caras-Severin, dupa ce mai multe crengi de copac au cazut peste firul de inalta tensiune si l-au rupt. Trenul IR 1696, care se deplasa pe relatia Timisoara - Bucuresti (aproximativ 200 de calatori) stationeaza in linie curenta, arata Agerpres.

De asemenea, din cauza lipsei de tensiune in reteaua de contact, este oprita circulatia feroviara pe magistrala 200, intre statiile CF Varadia si Zam, in judetul Arad. Din acest motiv, doua trenuri si-au intrerupt deplasarea. Trenul IR 473-2, care se deplaseaza pe relatia Curtici - Bucuresti (aproximativ 60 de calatori) stationeaza aproape de statia CF Varadia, iar trenul IR 472-1, care se deplaseaza pe relatia Bucuresti - Budapesta (aproximativ 100 de calatori) este oprit in statia CF Zam.

Conform Infotrafic, din cauza vremii nefavorabile, in noaptea de sambata spre duminica a fost inchisa circulatia feroviara pe sectia de cale ferata 922 Vasiova - Resita, in judetul Caras-Severin. Nu sunt anuntate porturi sau aeroporturi inchise.

Buzau: Trafic feroviar...
Citeste si: Mai multe trenuri vor avea "intarzieri semnificative"

Sursa foto: GSerban / Shutterstock