Circulatia feroviara este intrerupta, duminica dimineata, pe mai multe linii din cauza vremii, peste 350 de calatori aflandu-se in trenurile oprite in statii, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Potrivit sursei citate, circulatia feroviara pe magistrala 900 este intrerupta intre statiile CF Toplet si Valea Cernei, in judetul Caras-Severin, dupa ce mai multe crengi de copac au cazut peste firul de inalta tensiune si l-au rupt. Trenul IR 1696, care se deplasa pe relatia Timisoara - Bucuresti (aproximativ 200 de calatori) stationeaza in linie curenta, arata Agerpres.

De asemenea, din cauza lipsei de tensiune in reteaua de contact, este oprita circulatia feroviara pe magistrala 200, intre statiile CF Varadia si Zam, in judetul Arad. Din acest motiv, doua trenuri si-au intrerupt deplasarea. Trenul IR 473-2, care se deplaseaza pe relatia Curtici - Bucuresti (aproximativ 60 de calatori) stationeaza aproape de statia CF Varadia, iar trenul IR 472-1, care se deplaseaza pe relatia Bucuresti - Budapesta (aproximativ 100 de calatori) este oprit in statia CF Zam.

Conform Infotrafic, din cauza vremii nefavorabile, in noaptea de sambata spre duminica a fost inchisa circulatia feroviara pe sectia de cale ferata 922 Vasiova - Resita, in judetul Caras-Severin. Nu sunt anuntate porturi sau aeroporturi inchise.

Sursa foto: GSerban / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri