Statiile de metrou Romana si Piata Victoriei au fost deschise joi, incepand cu ora 16.30, iar circulatia trenurilor se desfasoara normal, dupa ce statiile au fost inchise mai mult de o ora, iar circulatia s-a desfasurat in sistem pendula intre statiile Universitate-Berceni si Aviatorilor– Pipera, dupa ce o persoana a fost lovita de un tren, in apropiere de statia Pipera, luandu-se in calcul o posibila tentativa de suicid, informeaza Metrorex.

Update ora 16.50:

Metrorex informeaza ca statiile Romana si Piata Victoriei au fost deschise, iar circulatia a fost reluata in regim normal pe ambele fire.

Stire initiala:

"Metrorex informeaza ca, astazi, 03.01.2019, incepand cu ora 15:00, circulatia trenurilor de metrou este reorganizata, pe Magistrala 2 de metrou: se circula in sistem pendula intre statiile Universitate-Berceni si Aviatorilor– Pipera. Statiile Romana si Piata Victoriei sunt inchise", se arata intr-un comunicat emis joi de Metrorex.

Administratorul metroului bucurestean precizeaza ca ar putea fi vorba despre o tentativa de suicid.

"Reorganizarea a fost facuta ca urmare a lovirii unei persoane de catre un tren de metrou, in tunel, la 50 m de statia Piata Romana, posibila tentativa de suicid. Urmeaza ca ancheta de cercetare sa stabileasca conditiile in care s-a produs evenimentul", se mai arata in comunicat.

Retail jobs

La fata locului au ajuns atat echipele medicale SMURD, cat si Salvatarii Metrou. Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri