Statiile de metrou Romana si Piata Victoriei au fost deschise joi, incepand cu ora 16.30, iar circulatia trenurilor se desfasoara normal, dupa ce statiile au fost inchise mai mult de o ora, iar circulatia s-a desfasurat in sistem pendula intre statiile Universitate-Berceni si Aviatorilor– Pipera, dupa ce o persoana a fost lovita de un tren, in apropiere de statia Pipera, luandu-se in calcul o posibila tentativa de suicid, informeaza Metrorex.

Update ora 16.50:

Metrorex informeaza ca statiile Romana si Piata Victoriei au fost deschise, iar circulatia a fost reluata in regim normal pe ambele fire.

Stire initiala:

"Metrorex informeaza ca, astazi, 03.01.2019, incepand cu ora 15:00, circulatia trenurilor de metrou este reorganizata, pe Magistrala 2 de metrou: se circula in sistem pendula intre statiile Universitate-Berceni si Aviatorilor– Pipera. Statiile Romana si Piata Victoriei sunt inchise", se arata intr-un comunicat emis joi de Metrorex.

Citeste si:
Metrorex reduce cu până la 20% numărul trenurilor de metrou în...
Metrorex reduce cu până la...

Administratorul metroului bucurestean precizeaza ca ar putea fi vorba despre o tentativa de suicid.

"Reorganizarea a fost facuta ca urmare a lovirii unei persoane de catre un tren de metrou, in tunel, la 50 m de statia Piata Romana, posibila tentativa de suicid. Urmeaza ca ancheta de cercetare sa stabileasca conditiile in care s-a produs evenimentul", se mai arata in comunicat.

La fata locului au ajuns atat echipele medicale SMURD, cat si Salvatarii Metrou.

Citeste si:
Telekom ia in calcul plecarea din Romania. Ce se intampla cu abonatii
Surse G4Media: Compania...
Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Facebook incearca sa previna suicidul
Setari Cookie-uri