Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu (18 ani) a fost invinsa in trei seturi, 2-6, 7-5, 6-1, de germanca Julia Goerges, campioana en titre si favorita numarul 2, duminica, in finala turneului feminin de tenis de la Auckland (Noua Zeelanda), dotat cu premii totale in valoare de 250.000 dolari.

Bianca Andreescu, numarul 152 mondial inaintea acestei competitii, a reusit un parcurs de exceptie la Auckland, unde a eliminat in tururile precedente doua jucatoare de top, daneza Caroline Wozniacki si americanca Venus Williams, scrie Agerpres.

Pentru accederea in prima sa finala din circuitul WTA, Bianca Andreescu a fost recompensata cu un cec in valoare de 21.400 dolari si 180 de puncte WTA. In urma acestei performante, ea va face un salt de peste 40 de locuri in ierarhia mondiala, urmand sa se apropie de top 100 WTA incepand de luni.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri