Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata dupa-amiaza o atentionare Cod galben de polei si depuneri semnificative de gheata pentru sase judete din sudul Moldovei si estul, sud-estul si centrul Munteniei, inclusiv Bucuresti-Ilfov, valabila pana duminica, la ora 10:00, precum si o informare privind depuneri de gheata in sud si sud-est, intensificari temporare ale vantului si ninsori la munte, valabila tot pana duminica, la ora 10:00.

Potrivit meteorologilor, in estul, sud-estul si centrul Munteniei, precum si in sudul Moldovei, in special in dupa-amiaza si seara zilei de sambata (26 ianuarie) vor mai fi precipitatii slabe, predominat sub forma de ploaie, ce vor continua sa depuna polei, iar pe tot parcursul intervalului depunerile semnificative de gheata se vor mentine, conform Agerpres.ro.

Se vor afla sub Cod galben regiunea Bucuresti-Ilfov, precum si judetele Vrancea, Galati, Buzau, Braila, Ialomita si Calarasi.

De asemenea, conform informarii meteo, in regiunile sudice si sud-estice, pe spatii relativ extinse, vor fi depuneri de gheata, iar trecator si pe arii restranse se vor mai semnala precipitatii slabe, sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare.

Precipitatii slabe cantitativ, sub forma de ninsoare, se vor semnala in regiunile nordice si nord-estice, dar mai ales la munte, unde temporar vantul va avea intensificari, indeosebi la altitudini mari, cu viteze la rafala de 60-70 km/h, viscolind si spulberand ninsoarea.

Sursa foto: Marian Weyo / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri