Matteo Politi, falsul medic care a operat in mai multe clinici din tara desi absolvise doar opt clase, a fost retinut, miercuri dimineata, in Vama Curtici, in timp ce incerca sa fuga din Romania intr-un tren Inter Regio cu destinatia Budapesta.

"In momentul efectuarii verificarilor specifice, politistii de frontiera au constatat ca pe numele persoanei era emisa o alerta, avand ca obiect punerea in aplicare a unui mandat de aducere emis de catre autoritatile romane, persoana in cauza fiind cercetata intr-un dosar de inselaciune", a transmis Politia de Frontiera, noteaza Ziare.com.

Italianul, care primise o condamnare de un an si jumatate cu suspendare, pentru o infractiune asemanatoare in Italia, va fi predat unei echipe operative din cadrul Politiei Romane, in vederea aducerii in Bucuresti la audieri.

Marti seara, italianul a intrat in direct la o emisiune la Antena 1 si a fost intrebat unde se afla, insa, a refuzat sa spuna. "Nu fug, dar prefer sa nu va spun unde sunt", a declarat el marti seara.

Tot in aceeasi emisiune el a sustinut ca este deranjat de faptul ca este numit fals medic.

"Cand am venit in Romania, nu stiam cum functioneaza sistemul, am folosit un avocat caruia i-am dat toate documentele. Avocata (italianul i-a dezvaluit doar prenumele, Laura - n.red.) s-a ocupat de tot si la final mi-a zis ca am dreptul de a profesa in Romania. Voi spune totul la momentul potrivit. Din momentul in care am fost recunoscut, cu ajutorul avocatului, din momentul in care statul roman mi-a echivalat diplomele, ma numesc medic", a spus el, precizand ca va aduce dovezi.

Sursa foto: Shutterstock /ShutterOK

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri