Calatoriile cu Societatea de Transport Bucuresti (STB) nu mai pot fi platite prin SMS, pentru ca serviciul a fost suspendat temporar, ca urmare a expirarii contractului, a anuntat compania.

"Ca urmare a expirarii contractului dintre STB SA si 4PAY SYSTEMS SRL, serviciul privind vanzarea prin SMS a titlurilor de calatorie “Abonamente de o zi" si "Calatorii expres" a fost suspendat temporar", se arata in comunicatul de presa publicat de STB.

In urma licitatiei publice, noul contract a fost atribuit firmei SC SMS TICKETING SRL, urmand a fi implementat in termen de 10 zile de la semnare.

Pana la finalizarea implementarii, acest serviciu ramane suspendat. STB urmeaza sa comunice reintrarea in functiune a acestuia. Sursa foto: Shutterstock Marius GODOI

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri