Senatorul Virginel Iordache sustine ca nu el a vrut cu elicopterul, dar managerul spitalului il contrazice: A tipat la doctori si i-a amenintat

Managerul Spitalului de Urgenta „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, Vasile Rambu, il contrazice pe senatorul PSD Virginel Iordache, care sustine ca nu ar fi solicitat elicopter SMURD pentru a fi transportat de urgenta de la Suceava la Bucuresti. Rambu afirma ca parlamentarul a refuzat ambulanta, a tipat la doctori si i-a amenintat pentru a-i fi pus la dispozitie un elicopter, conform G4Media.

Un ziar local a sustinut, joi, ca Iordache ar fi cerut sa fie transportat cu elicopterul la Bucuresti, desi era diagnosticat cu enterovirus, o afectiune mai putin grava. Senatorul PSD sustine insa a fost suspectat de meningita bacteriana, o afectiune foarte grava, avand o stare vizibil alterata. Iordache mai spune ca nu el a solicitat transportul cu elicopterul la Bucuresti si ca decizia transportarii de urgenta la Bucuresti ar fi apartinut strict medicilor.

In schimb, managerul Vasile Rambu afirma ca medicii suceveni au luat decizia de a solicita elicopter sub presiune si amenintari.

Inteleg ca acum toata lumea invinovateste medicii suceveni ca au solicitat transferul cu elicopterul SMURD pentru asa un diagnostic. Dar medicii au luat aceasta decizie sub presiune si sub amenintari. A tipat la toata lumea. A amenintat. A cerut sa fie transferat si a refuzat Ambulanta. Ce puteau face medicii?! Sa-l duca unul cu masina personala?! La
"Matei Bals" a primit acelasi diagnostic si acelasi tratament. I-au mai dat in plus o pastila de Tamiflu
”, a declarat joi Vasile Rimbu, managerul Spitalului Judetean Suceava.

Biroul de presa al senatorului PSD de Suceava Virginel Iordache a transmis, joi, un comunicat de presa in care infirma informatiile aparute in presa potrivit carora, acesta ar fi facut presiuni pentru a fi transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Bucuresti desi starea sanatatii sale nu ar fi fost atat de grava incat sa necesite acest tip de transfer.

Citeste si:
O primărie din România dezinfecteaza școlile cu lămpi ultraviolete
Suceava: Şcolile din...
Citeste si:
Coronavirus - cum se transmite, simptome, tratament
Coronavirus - cum se...

Sursa foto: AGERPRES FOTO

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri