Institutul Cantacuzino angajeaza 100 de persoane. Pentru ce posturi se cauta oameni

Ministerul Apararii Nationale a anuntat vineri demararea procedurilor pentru ocuparea prin concurs a peste 100 de posturi de cercetatori, medici, biologi, biochimisti, farmacisti si ingineri in cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara "Cantacuzino".

Potrivit unui comunicat al MApN, transmis AGERPRES, posturile au fost prevazute in baza Strategiei de dezvoltare si relansare a institutului, aprobata de la inceputul acestui an de ministrul Apararii, Gabriel Les.

"Prin incadrarea unor noi specialisti cu performante in domeniul cercetarii si inovarii, institutul intra intr-o noua etapa de dezvoltare, sprijinind demersurile comunitatii stiintifice care isi desfasoara in prezent activitatea in cadrul acestei institutii prestigioase de cercetare si dezvoltare", se arata in comunicat.

De asemenea, Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara "Cantacuzino" a demarat procedurile de achizitii si investitii, in baza bugetului aprobat, in valoare de aproximativ 40 milioane de lei, pentru modernizarea zonelor de productie, prin achizitia de noi echipamente, de inalt nivel tehnologic, respectiv consolidarea si reabilitarea infrastructurii existente.

"Masurile concrete adoptate pana in prezent de conducerea Institutului s-au materializat printr-o crestere semnificativa a productiei de SOD Natural, cel mai cunoscut antioxidant si imuno-stimulator romanesc, realizat in exclusivitate in cadrul Institutului Cantacuzino. In primele cinci luni ale acestui an, vanzarile de SOD Natural au depasit totalul vanzarilor pe anul 2018", precizeaza comunicatul MApN.

Citeste si:
Vaccinul românesc împotriva COVID-19 ar putea fi administrat pe...
Vaccinul românesc împotriva...
Citeste si:
Coronavirus - cum se transmite, simptome, tratament
Coronavirus - cum se...

Sursa citata mentioneaza ca, in cursul acestei luni, conducerea ministerului a initiat discutii cu Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale, in vederea stabilirii conditiilor necesare in perspectiva reautorizarii unei viitoare productii de vaccinuri.

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri