Meteorologii au emis sambata o prognoza speciala pentru municipiul Bucuresti, avertizand ca in urmatoarele ore se vor semnala ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii, temperaturile minime situandu-se intre 12-14 grade, iar cele maxime in jurul valorii de 24 de grade Celsius.

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), sambata, 25 mai, intre orele 13:00 si 23:00, cerul va avea innorari temporar accentuate, iar dupa-amiaza si seara, mai ales, vor fi averse si cantitati de apa de 3 - 8 litri/mp, izolat 10 -15 litri/mp), scrie Agerpres.

De asemenea, in intervalul mentionat se vor semnale descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, cu rafale de peste 30 - 40 km/h. Meteorologii avertizeaza ca probabilitatea de aparitie a acestor fenomene va fi mai ridicata spre seara, intre orele 16:00 si 19:00.

Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 24 de grade, iar cea minima va fi de 12 - 14 grade Celsius.

Ploi torentiale, vijelii si grindina vor fi la nivelul intregii tari, pana la ora 23:00. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, sambata dimineata, o informare meteo de vreme instabila, cu ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina, valabila la nivelul intregii tari, pana aproape de miezul noptii.

Potrivit avertizarii ANM, sambata, 25 mai, intre orele 13:00 si 23:00, vor fi perioade cu averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, vijelii si grindina. Astfel de fenomene se vor semnala in special in regiunile estice si sud-estice, precum si in zonele montane si submontane.

Cantitatile de apa vor depasi 15 - 25 l/mp si pe arii restranse 35 - 45 l/mp. In functie de evolutia si intensitatea fenomenelor meteorologice, Administratia Nationala de Meteorologie va actualiza prognoza prin avertizari de vreme severa imediata.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri