Meteorologii au actualizat sambata prognoza pentru municipiul Bucuresti, avertizand ca in urmatoarele zile se vor semnala ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina, temperaturile minime situandu-se intre 15 - 17 grade Celsius, iar cele maxime intre 24 si 28 de grade Celsius.

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), sambata, 1 iunie, incepand din orele amiezii, se vor semnala innorari accentuate, averse si descarcari electrice. Este posibil sa se inregistreze cantitati de apa de 3 - 7 litri/mp si izolat 10 litri/mp. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 24 de grade, iar cea minima va fi de 15 - 16 grade Celsius, conform Agerpres.ro.

Duminica, 2 iunie, dupa-amiaza si noaptea, instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se vor semnala averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului si, posibil, grindina. Temperatura maxima
se va situa in jurul valorii de 28 de grade, iar cea minima de 15 - 17 grade Celsius.

Meteorologii avertizeaza ca luni, 3 iunie, instabilitatea atmosferica se va mentine accentuata in Bucuresti, unde se vor semnala averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice si intensificari ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 26 de grade, iar cea minima va fi de 15 - 16 grade Celsius.

Prognoza speciala pentru municipiul Bucuresti este valabila in perioada 1 iunie, ora 10:00 - 4 iunie, ora 10:00, insa in functie de evolutia si intensitatea fenomenelor meteorologice, ANM va actualiza prognoza prin avertizari de vreme severa imediata.

Sursa foto: Agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri