CNAB: Infiltratii de apa in terminalul de pasageri al Aeroportului International Henri Coanda

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB) anunta ca in urma ploilor torentiale din seara zilei de vineri 31 mai, in terminalul de pasageri al Aeroportului International Henri Coanda au aparut, local, infiltratii de apa, inclusiv in zonele tranzitate de catre pasageri sau insotitori ai acestora.

"Echipele tehnice din aeroport au intervenit imediat pentru remediere, inclusiv pentru decolmatarea unor sifoane si conducte de scurgere a apelor meteorice de pe terasele terminalului, asupra carora nu s-au efectuat lucrari de intretinere de mai multi ani" se mentioneaza intr-un comunicat de presa, conform Agerpres.ro.

CNAB precizeaza ca aceste interventii vor continua si in zilele urmatoare, pana la eliminarea completa a posibilitatii de aparitie a unor noi infiltratii.

Pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, opereaza in prezent 57 companii aeriene, care transporta pasageri catre 128 destinatii.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti a inregistrat, in primul trimestru al anului 2019, pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti-Baneasa Aurel Vlaicu, un trafic aerian de 2,99 milioane pasageri si 32098 miscari de aeronave (aterizari si decolari). Din total, pe Aeroportul Henri Coanda s-au inregistrat 2.990.429 de pasageri, in crestere cu 8,5% fata de aceeasi perioada a anului 2018, respectiv 27.079 miscari de aeronave, in crestere cu 3,6% fata de primul trimestru al anului trecut.

Citeste si:
Mii de pasageri sosesc din Italia pe Otopeni. Cel mult li se ia...
Aproape 3.000 de pasageri...

Sursa foto: By Anca Milushev / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri