S-a deschis sezonul furturilor de biciclete. In marile orase, hotii controleaza pe rand scarile de bloc. Au misiuni clare: sa dea lovituri in timp record. In doar cateva secunde, reusesc sa treaca de sistemele de siguranta si sa plece pe biciclete. Unele dintre ele costa cat o masina second hand.

Tot in Bucuresti, alti doi hoti sunt susprinsi cand verifica scarile blocurilor. Gasesc o bicicleta legata de balustrada si trec la actiune. 10 secunde dureaza sa taie lantul. Specialistii le recomanda proprietarilor sa apeleze la sisteme de siguranta inteligente, scrie A1.ro.

Statistica arata ca cele mai multe furturi au loc in scarile de bloc, iar hotii prefera bicicletele albe si pe cele negre, de tip mountain bike. Un studiu a scos la iveala ca peste 90 la suta dintre bicicletele furate nu mai ajung niciodata inapoi la proprietari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri