"Simfonia Apei" impune din nou restrictii de trafic in Capitala

Traficul va fi restrictionat pe cateva artere din centrul Capitalei de vineri pana duminica, intre orele 20.30 si 22.30, cand se va desfasura evenimentul ''Simfonia Apei'' in Piata Unirii - Fantani Unirii. Ce recomanda Politia soferilor si pietonilor?

"In zilele mentionate se va restrictiona traficul rutier pe bd. Unirii, segmentul cuprins intre bd. Dimitrie Cantemir si Splaiul Independentei (zona fantani). Rute ocolitoare: Splaiul Independentei - Piata Unirii - bd. Corneliu Coposu; bd. Regina Maria - Piata Unirii - Splaiul Unirii; bd. Dimitrie Cantemir - Pasaj Unirii - Piata Universitatii", informeaza Politia Capitalei, scrie Agerpres.ro.

Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti solicita conducatorilor de autovehicule sa nu opreasca ori sa stationeze decat in locurile special amenajate sau cat mai departe de locul de desfasurare a evenimentului, sa evite deplasarea in zona de desfasurare a evenimentului si sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati in trafic pentru devierea si fluidizarea acestuia, sa foloseasca autovehiculele personale cat mai putin pentru a evita blocajele de trafic si sa opteze pentru mijloacele de transport in comun, sa isi pastreze calmul si sa nu claxoneze abuziv in cazul in care se afla in zone aglomerate.

Pietonii sunt rugati sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate, dupa o temeinica asigurare, la culoarea verde a semaforului electric si sa nu se deplaseze ori sa stationeze pe partea carosabila

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri