Peste 400 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale in cea de-a doua zi a festivalului de muzica Neversea organizat pentru al treilea an consecutiv pe Plaja Modern din Constanta, opt dintre pacienti fiind transportati la spital, informeaza ISU Dobrogea, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, bilantul celei de-a doua zi a festivalului NEVERSEA indica faptul ca 402 persoane au fost transportate la punctele de prim ajutor din perimetrul evenimentului pentru a fi asistate de paramedici SMURD.

"Astfel, in a doua zi de festival, cei peste 50 de paramedici cu care au fost incadrate punctele medicale de prim-ajutor si posturile medicale avansate, au fost solicitate sa acorde asistenta de specialitate pentru 402 persoane, dintre acestea, opt cazuri fiind transportate la spital pentru investigatii amanuntite", se arata in comunicatul ISU Dobrogea.

Tot ISU Dobrogea anunta ca in prima zi a festivalului Neversea aproape 300 de persoane, dintre care 75 de minori, au primit ingrijiri medicale la punctele de prim-ajutor amenajate in perimetrul Festivalului Neversea, in prima noapte a evenimentului, iar sase dintre acestea au fost transportate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

Astfel, dupa prima noapte, 216 adulti si 75 minori au avut nevoie de asistenta medicala. Din acestea, doar 6 au fost transportate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta. Cele aproape 300 de persoane care au avut nevoie de ingrijiri medicale suferisera insolatii, zgarieturi si traumatisme cauzate de caderi de la inaltime.

Citeste si:
Parcul Central din Cluj, reamenajat pe cheltuiala Untold
Parcul Central din Cluj,...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Neversea: 500 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale