Ministerul Muncii vrea sa achizitioneze servicii de transport aerian: valoarea estimata este de 2,5 mil. de lei

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale organizeaza licitatie deschisa pentru servicii de transport aerian international de pasageri, valoarea totala estimata a contractului-cadru ajungand la 2,514 milioane de lei, potrivit unui anunt publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Conform anuntului, de serviciile de transport aerian vor beneficia demnitarii, salariatii si/sau delegatii MMJS ori salariati ai altor institutii care insotesc delegatii ministerului, conform Agerpres.ro.

"Serviciile de transport aerian international de pasageri ce se doresc a fi achizitionate constau succint in prestarea urmatoarelor activitati: onorarea tuturor solicitarilor privind transportul aerian international de pasageri prin oferirea de bilete de avion conform solicitarilor din invitatiile de participare la reofertare, indiferent de destinatie, clasele de calatorie comandate si numarul de persoane care efectueaza deplasarea, precum si documentele solicitate in fisa de date a achizitiei; pastrarea rezervarii pana in momentul emiterii biletelor; asigurarea serviciului de asistenta pentru pasageri, destinat rezolvarii situatiilor de urgenta, precum si a oricaror alte aspecte legate de zborurile sau destinatiile respective, disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, furnizat printr-un departament propriu al operatorului economic; asigurarea efectuarii deplasarilor prin cele mai rapide si mai economice mijloace de calatorie raportate la natura si urgenta deplasarii. Se estimeaza o valoare minima a acordului - cadru de 435.840 lei si o valoare maxima de 2.513.760 lei", se mentioneaza in anunt.

Achizitia implica incheierea unui acord-cadru cu mai multi operatori economici. Numarul maxim preconizat de participanti la acordul - cadru este de cinci.

Criteriul de atribuire a contractului este pretul cel mai scazut, iar durata este de 24 de luni. Finantarea va fi asigurata de la bugetul de stat.

Citeste si:
Min. Muncii: 746 de persoane au suferit accidente de muncă, în...
Ministerul Muncii: 746 de...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 14 august 2019, ora 15:00.

Sursa foto: Agerpresfoto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri