Un muncitor in varsta de 51 de ani care lucra la Combinatul de Oteluri Speciale din Targoviste a suferit arsuri foarte grave in urma unui accident de munca.

Barbatul a fost ranit grav de otelul topit care a cazut dintr-un recipient peste el. Accidentul s-a produs cand muncitorul a incercat sa umble la un sertar al oalei de topire, arata Reporter pe Net.

"Muncitorul a fost adus cu ambulanta de la Combinat, cu arsura termica pe o suprafata de peste 55%. A fost primit la UPU, toaletat, examinat, i s-au adminsitrat vacccin antitetanic, anbitiotic prin perfuzie si a fost internat in ATI, cu perfuzii. Acum el este stabil hemodinamic, constient, cooperant.

S-a luat legatura cu Ministerul Sanatatii, pentru a fi transferat la Bruxelles. Toate demersurile au fost facute, iar acum se asteapta decizia de a alege mijlocul de transport cu care va fi transferat la Bucuresti si de acolo la Bruxelles. Nu sunt locuri pe nicaieri prin tara in spitalele de arsi", a precizat dr. Elena Firoiu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta din Targoviste.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »




Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Dovada ca Viorica Dancila a sustinut OUG 13 la Bruxelles